Skole om Guds farshjerte

De fleste av oss har kunnskap i hodet om at Gud er Far og elsker oss. Men få av oss lever konstant med denne kunnskapen i våre hjerter og kjenner seg som Guds elskede døtre og sønner. En A- skole gir deg en unik mulighet til grundig bibelundervisning om Faderens kjærlighet til deg samt erfare denne kjærligheten. Du får også ro og tid til å fordøye det Gud underviser ditt hjerte. Det er viktig å delta kontinuerlig da all undervisning bygger på hverandre. En A-skole er en investering for livet!

Dass og Rani

Dass Supperamaniam er teamleder i Fatherheart Ministries og bor i Penang, Malaysia. Han er gift med Rani og har tre barn. De har vært misjonærer i Asia og Afrika i 20 år gjennom Ungdom i Oppdrag før de møtte veggen og trengte en fornyelse. I 2005 dro de til Fatherheart Ministries i New Zealand der Gud åpenbarte seg for dem som Far. En åpenbaring som skulle revolusjonere deres liv og tjeneste. Å oppdage Guds Farshjerte og Hans store kjærlighet for dem har tatt dem ut på en livsforvandlende reise. De reiser nå verden rundt for å dele denne store kjærligheten med så mange som mulig. Dass underviser med mye varme og humor. 

Med i teamet rundt de er Sven Ugland og andre som har lang erfaring med Guds Farshjerte skoler og som bidrar til at du kan fokusere på å ta imot alt Gud har for deg denne uka. Ungdom i Oppdrag Borgen er arrangør og vertskap for denne skolen, og vi tror naturen og fasilitetene ved UiO senteret vårt i Troms er den perfekte rammen for en forfriskende uke der du kan møte Gud.

Tid: Søndag 29 April kl 17:00 til Lørdag 5 Mai kl 12:00
Pris: 3700 inkludert mat, overnatting og skolekostnader
Påmelding: bindende påmelding til info@uioborgen.no
Spørsmål: kan rettes til Kay-Morten Aarskog på mobil 99500073

Vitnesbyrd

Jeg har hørt mange Guds Farshjerte undervisninger, og blitt rikt velsignet av de. Men aldri har jeg opplevd et slikt Guds nærvær og en så solid undervisning som det Dass og Rani gav på A skolen jeg tok i 2017. Det kostet meg og familien mye å ta fri en hel uke, reise bort fra barna og sette av så mye tid til et slikt møte med Gud. Men det var verdt det. De første dagene gråt jeg mye og gikk dypere en noen gang i min identitet som et Guds barn, og resten av uka kjente jeg hvordan salvelsen, lovsangen, undervisningen, den lette tonen til Dass og Rani, atmosfæren og ikke minst det tydelige Guds nærværet fylte meg, løftet meg opp, forfrisket meg og satte meg trygt i min himmelske Fars fang. Å oppleve Gud som far, og bli betjent gjennom en slik skole, er som å få på plass en hjørnestein alt annet i livet kan hvile på. Barna fikk hjem en bedre far. Kona fikk hjem en fornya mann. Og selv fikk jeg en trygghet om at jeg er elska, jeg fikk hvile, og jeg fikk tid sammen med pappa Gud som jeg sårt trengte. Det var mange slags deltakere på A Skolen, utbrente ledere, folk som søkte hvile, noen som bare lengtet etter å få være med Far, andre som hørte budskapet og erfarte det for første gang. Det gav meg også mye, at vi var så ulike men sammen kunne få være ekte og ta imot det Gud hadde for oss og som mange av oss virkelig trengte.

Kay-Morten Aarskog